keskiviikko, 11. kesäkuu 2008

Kesäkuu

Kesää on eletty jo hetken matkaa ja kesäisiä ristipistotyynyjä on valmistunut kaksin kappalein.

Lizzie Katen June:

 

PICT3641.JPG

Heart in Handin Summer Bird:

PICT3642.JPG

keskiviikko, 11. kesäkuu 2008

Salainen Tilda Ystävä

STiY vaihto käynnistyi heti oikein mukavissa merkeissä. Perjantaina tuli kortti ja heti tiistaina perään lisää postia. Salaiperäinen ystäväni toivotteli kortissaan Tildamaista kesäpäivää ja näyttää tietävän jotain kotikaupungistanikin :). Kiitos sinulle!

PICT3664.JPG

torstai, 5. kesäkuu 2008

Puutarhavaihto

Ei kahta ilman kolmatta, postataan kerralla vähän enemmän kun on taas niin paljon näytettävää ja kerrottavaa :)

Leenan kanssa pistettiin pystyyn oma vaihto puutarhateemalla. Tänään ovat paketit vaihtaneet omistajaa ja omasta paketistani löytyi vaikka mitä ihanaa. Kuvat puhukoot puolestani, olen kutakuinkin sanaton näistä ihanuuksista:

 

PICT3654.JPG

 

PICT3652.JPG

 

PICT3651.JPG

 

PICT3657.JPG

Itse pistelin Leenalle The gift of  cross stitching lehden toukokuun numerossa olleen Lizzie Kate mallin Plant love: Viimeistelin sen tietenkin tyynyksi.

 

 

PICT3638.JPG

Ihana vaihto, kiitos Leena!

torstai, 5. kesäkuu 2008

Blogiarvontaonnea

Muutama viikko sitten osallistuin sekä Katin että Sarin blogeissa arvontaan ja kummassakin onni suosi ja sain ihania arvontalahjoja kummaltakin.

Katilta tuli aivan minunnäköisiäni tavaroita :). Kiitos Kati!

PICT3481.JPG

Sari oli pistellyt kortin ja koonnut ihan mahdottoman valtavan paketin, josta löytyi vaikka mitä myös minun näköistäni tavaraa :) Kiitos Sari ihanasta yllätyksestä :) 

PICT3627.JPG

Aikalailla onnellisena olen täällä ollut uusista käsityötarvikkeista ja vasta eilen maltoin laittaa ne paikoilleen.

 

torstai, 5. kesäkuu 2008

Saksikoristevaihto

Lennun ristipistovaihdot blogissa osallistuin saksikoristevaihtoon ja nyt olen sekä lähettänyt että saanut saksikoristeen.

Sain Ullalta tosi kauniin saksikoristeen, joka on pistelty kauniilla silkkilangalla ja malli on Periphaeria Designsin. Mukana oli myös Muumikortti ja kaunista liukuvärjättyä lankaa. Kiitos Ulla, oli kiva saada taas postia sinulta.

PICT3636.JPG PICT3637.JPG

Itse pistelin Jaanalle sekä biscornun että sen saksikoristeen. Tarkoitus oli tietenkin pistellä vain saksikoriste, mutta valitsemani kangas oli liian suuri malliin nähden. Harmitti tosi paljon kun huomasin virheeni, koska malli oli niin sopiva Jaanalle, joka pitää sammakkojutuista. Päätin sen kuitenkin tehdä loppuun ja olla laittamatta siihen nauhaa ja pistelin sitten erikseen pienen saksikoristeen.

Biscornu on Casey Buonaugurion ilmaismalli nimeltä Frog biscornu. Saksikoriste on myös ilmaismalli  Periphaeria Designsilta, Epäsymmetria nimeltään. Pistelin sen mustalle aidalle Six strand sweetin langalla nimeltä spearmint. 

 

PICT3519.JPG

 

PICT3520.JPG