Eilen 18.3 täytti pikkuinen prinsessamme 3 vuotta.

All our yesterdays- tyttö valmistui synttäripäivän aamuna ja pääsi Ikean kehyksiin, joista otin pois vastaavan työn, jossa oli erinäköinen tyttö ja numero 2.

 

 

460126.jpg

460125.jpg

Kamalan huono kuva valmiista Enchanted alphabetistä kehyksissä. Tuo on oikeasti niin hieno, etät en kyllä koskaan ole tehnyt hienompaa. Kehykset on just sellaiset kuin toivoinkin löytäväni, sopii tuohon työhön täydellisesti. Kyllä kannatti ahkeroida tuo nopsaan valmiiksi ja sain kuin sainkin sen Helmin synttäreiksi kehystämöstä poiskin.

Käytin ensimmäistä kertaa uutta porilaista kehystämöä PisonArt ja siitä tuli uusi suosikkipaikkani. Aivan mieletön valikoima klassisia, ranskalaistyylisiä ja myös värikkäitä kehyksiä ja paspiksia. Vaikea oli valita niistä kaikista sopivimmat. Suosittelen lämpimästi.

Kehyksiin pääsi myös vuosi sitten valmiiksi tehty Rose fairy:460131.jpg

Huono kuva tuokin,pakko julkaista kuitenkin, jos vaikka jotain osviittaa saisi noista kehyksistä. Luonnonvalossa yritän aurinkoisena päivänä ottaa uudet ehommat kuvat. Tuo keiju on muuten Vervacon mallistosta eikä DMC:n ja poikkeaa DMC:n malleista niin, että tuossa on vain kokopistoja eikä jälkipistoja ollenkaan. Kiva oli tehdä välillä keijuja vähän helpommalla tyylillä ja kaunis sekin on, vaikka poikkeaa vähän muista tekemistäni kukkakeijuista

Taulut on meillä ihan olohuoneessa esillä, eihän noita raaski piilottaa lastenhuoneeseen ollenkaan ja enemmän nuo on kuitenkin mun juttu, eipä tuntunut Helmi hirveästi tauluistansa perustavan :)