Rauhallisen pääsiäisen aikana sain aikaiseksi Passione Ricamon vuodenaikasarjaan kuuluvan kevät topiaryn. Malli on ilmaismalli muutaman vuoden takaa ja jo kauan olen halunnut kyseiset ruukkupuut tehdä, mutta vasta nyt sain tartuttua toimeen ja tuloksena tämä herkänvärinen ruusupuu:

506763.jpg

Kankaana on 28 count kermanvärinen evenwave. Oli ihana välillä pistellä tuolle kankaalle muutaman pellavalle tehdyn työn jälkeen. Työ valmistui tosi nopeasti, en nyt aikaa ottanut, mutta suunnilleen 8 tuntia meni kolmen päivän aikana.  Taidan tehdä hetikohta perään kesäruukunkin ja viedä ne sitten samaan aikaan kehystämöön. Syksy ja talvi saa jäädä kesälle.

Passionen sivuilta löytyy toinen toistaan kivempia ilmaismalleja, täytyy tämän tästä käydä kurkkimassa onko tullut uutuuksia.

Baby sampler eteni pääsiäisenä muutaman kirjaimen verran. Taas sain aikaiseksi yhteen kirjaimeen kivan virheen, jota sitten paikkailin, koska kärsivällisyys ei riittänyt purkamiseen. Hyvin onneksi onnistui, ei sitä huomaa. Vaikka työ on todella kaunis, jotenkin sen tekeminen ei ole ollut niin kivaa, että vielä olisin ihan intona sitä halunnut tehdä. Siksi piti välillä tehdä pieni välityö.