Ihan ensimmäiseksi kiitokset kaikille kivoista kommenteista, aina on kiva lukea, että muutkin tykkää samanlaisista ristipistojutuista kuin minä. Mukavaa myös huomata, että ihan uusiakin kävijöitä on tullut.

SatuA:lle: RR:ssäni oleva pinkki ruusu on peräisin mallivihkosesta nimeltä Roses, löytyy esim. täältä:

s-LA3279.jpg Afgaaniin laitoin kolme ruusua tuosta mallista.

Eilen hain kehystämöstä  Passionen Ricamon kevät-  ja kesäruukut ja näin hienot niistä tuli:

621899.jpg 

Kehystämöön jätin tilalle Mirabilian Crescent Dreamsin, joka on kyllä valmistunut jo melkein kolme vuotta sitten, mutta ollut helmiä vailla ja on edelleen, uhkasi jäädä sen verran UFOksi, että katsoin parhaaksi hyväksyä sen ilman helmiä. 

Baby sampler edistyy ihan hyvin, alkukankeuden jälkeen sitä on jo ihan ilo pistellä. Teen sitä pikkuhiljaa muiden töiden ohessa, koska sen valmistumisella ei ole mikään kiire. Työn alla on nyt myös Marjolein Bastinin Rosehips in a bowl, joka oli aivan pakko aloittaa samantien kun pakkauksen sain käsiini. Samasta sarjasta on pihatyönä myös aurigonkukka-aiheinen juttu. Suunnitelmat ovat selvät myös RR:n loppukuvien suhteen eli hyvin Bastinvoittoisia ovat alkukesän pistelyt.

Kesän aikana on tarkoitus aloittaa myös Mirabilian Autumn in my garden, kun vihdoinkin löysin siihen sopivan kankaan.  

Tänään lähti SRPY:lle viimeinen paketti ja haikealta tuntuu kun mukavat  kolme kuukautta on ohi.  Nyt ei olekaan mitään vaihtoja menossa, mitähän sitä sitten keksisi...