Srpy:ltäni saamani Bent Creek mallin tekemisen jälkeen tuli polttava halu saada lisää vastaavantyylisiä malleja ja pakko oli etsiä lisää ja aikani tutkittuani valikoimia olikin pakko laittaa tilausta menemään.Tää ostosvimma menee ihan mahdottomuuksiin, vaikka vakaa aikomus oli etten tilaa itselleni mitään koko huhtikuun aikana enkä myöskään nyt toukokuussa. Ei vaan onnistu, kun nettikaupat pursuaa ihanuuksia jotka on kuin just mulle tehty ja tarkoitettu. Tällä kertaa kokeilin itselleni  uutta tuttavuutta Amerikasta asti. Paketti saapui tänään, tilauksen teosta perille tuloon kesti kahdeksan päivää. Tyytyväinen olen ja  tosi kivan hintaisia siellä olivat nämä ostokset:

561146.jpg

Syksyn värit ja kurpitsat on ihan ykkösjuttu tällä hetkellä ja niitä tulikin sitten samalla hankkittua neljä kappaletta. Nuo mallit on kivan pieniä ja mukavia tehdä ulkona sitten kesähelteillä.

561148.jpg 

Brownbird sampler oli myös pakko hankkia, kun samaa sarjaa olevan Redbird samplerin näin Illinkillin blogissa ja arvatenkin ihastuin koko sarjaan. Muutama Weeks Dye worksin ja yksi Gentle Artin lankakin tuli hankittua. Ihan kiva kokeilla millasia ne ovat.

Loppukevennyksenä melkein yksivuotias Hertta äidin lankojen kimpussa:

561135.jpg

Erittäin paha mieli tuli pikkuneidille kuvaussession jälkeen kun ilkeä äiti otti langat pois, vaikka niillä oli niin kiva leikkiä.