Vihdoinkin sain ensimmäisen Mirabilian ihan valmiiksi eli kehyksiin asti. Mallin nimi on Crescent dreams ja olen sen pistellyt jo kolme kesää sitten. Tuohon kuuluisi tavallisia helmiä, tähden ja pisaran muotoiset helmet myös, mutta jostain syystä pisaran muotoinen helmi ei tuossa halunut pysyä ja siksi siis työn lopullinen valmistuminen viivästyi tähän kevääseen asti. Päätin sitten jättää kaikki helmet pois, kun alkoi tympimään vastoinkäymiset.

691303.jpg

Aika utuinen tunnelma tulee paspiksesta ja kehyksestä, sopii hyvin kyllä kuvaan. Tästä on hyvä jatkaa Mirabilia uraa, seuraavaksi taidan aloittaa vasta hankkimani mallin Touching the autumn sky:n, johon saapui kangas ( Belfast linen misty blue) tänään Sewandso:lta:

691299.jpg

Oho, tuli sieltä jotain muutakin näköjään.  En voinut vastustaa uutta pakettia DMC:n liukuvärjättyjä lankoja ja mukaan pakkaukseen kuului vielä älyttömän kiva kirjanen aakkosmalleja, jotka tehdään noilla langoilla. Malli on Just Nan Porcelain Nosegay, joka on tosi kaunis, kuvasta ei oikein saa selvää. Jokohan sitä olisi vähän aikaa tyytyväinen olemassaoleviin ristipistotarvikkeisiinsa...

Edellisviikolla tuli pienen pieni tilaus tehtyä myös Violariumiin, uuden Mains&Merveilles lehden ohessa tilasin myös kauan himoitsemaani pellavanauhaa ja Atalien lankoja kaksi kappaletta. Kuvaan asti ne eivät päässeet, koska paketin avattuani oli pakko päästä testaamaan kumpaakin ja lähes huomaamattani syntyi jotain salaista  loppuvuoden synttärisankareille, Yahoon ristipistolistan synttäriswappipareilleni. 

Tänään sain valmiiksi kauan työn alla olleen ns. ulkotyöni eli Marjolein Bastinin auringonkukat. Eipä tuo suuren suuri ole, mutta kaikkineen tein sitä yli kaksi kuukautta ja välillä jo tuntui etten ollenkaan pidä koko mallista, mutta nyt valmiina se näyttää oikein kivalta eli kannatti siis tehdä valmiiksi.

691296.jpg

Baby sampler uhkaa myös valmistua toivottavasti jo tämän viikon aikana ja heinäkuun päätyönä on RR:n loppuun tekeminen ja myös se uusi Mirabilia työn alle.