Alkuviikko meni kukkien kanssa ulkona puuhastellessa, mutta eilen palasin ristipistojen pariin ja sain Rosehips in bowl:in valmiiksi:

647252.jpg 

Todella herkulliset värit, aivan ihana kesätyö oli pistellä. Tähän on tarkoitus etsiä kaupasta kehykset, Tiimarissa on viime aikoina ollut tosi kauniita mun tyylisiä kehyksiä, ehkä sieltä löytyisi sopiva tuohonkin.

Huomenna on viimeinen Pomaom ristipistotapaaminen ennen kesätaukoa ja menemme Sannan uuteen kotiin, joten Sannalle valmistui jo viime viikonloppuna tällainen kortti:

647251.jpg   

Talon malli tuli Violariumista ja se on Gift of stitching lehden ilmaismalli tai osa siitä, pistelin tuohon  vain mallin yläosan.

Mietin tässä, että mitenkäs minä noihin taloihin nyt hurahdin, sillä jatkoa seuraa tässä:

647246.jpg 

Mikäs ihme noita kolmea tilaamaani mallia yhdistääkään?

Illinkillille kiitokset vinkistä joka innoitti minutkin tilaamaan Country cottage needleworksin Winter Welcome- mallin. Jotenkin sinne ostoskoriin lipsahti pari muutakin samantyylistä mallia Lizzie Katen Winter welcome ja JBW Designsin Christmas welcome. Taisin jäädä koukkuun myös noihin erikoislankoihin, taas tuli muutama ostettua...

Mirabilian malli ovat suosikkejani, ihmettelen vaan milloin niitä oikein alan tehdä, vaikka varastoon on kertynyt jo hyvä määrä malleja. Täällä oli Mirabiliat tarjouksessa ja sain omakseni pitkäaikaiset haaveeni Mother´s bliss ja Touchig the autumn sky.

647247.jpg

Ja sitten eikun pistelemään :)