Tässä tämä nyt on ihan valmiina:

764064.jpg

Kuva ei taaskaan anna oikeutta tälle ihanuudelle, tässä on niin luonnolliset värit, että oli kyllä älyttömän mukavaa tätä pistellä. Huomenna työ lähtee kehystämöön ja se ehtii vielä roikkua seinällä hyvän tovin, ennen kuin vaihdan kaikki kesäiset taulut jouluisiin. Suunnitelmissa on tehdä vähän enemmän talvi- kuin jouluaiheisia tänä vuonna, mutta saas nähdä kuinka käy.

Lisäsin RR:ään sen kotiinpaluun jälkeen vielä nuo neljä munaa,keltaisen ruusun,puutarhatyökalut, pupupensaan, kumpparit ja kumollaan olevat pikkuruukut.

Vielä kerran suuret kiitokset Ullalle, Siljalle ja Jaatiinalle!

Nyt saa Bastinit tältä vuodelta riittää ja syksy tuli pistelyihin. Ikkunasta kun katsoo, ei kovin kesäiseltä ole hetkeen näyttänytkään eli sopii ihan hyvin tunnelmaan. Aloitin tänään Mirabilian Touching the autumn skyn ja sain sen alulle lasten mellastaessa vieressä ja arvatenkin aika pian huomasin virheen heti alkupäässä ja purkamiseksihan se meni. Kannattaa siis olla yli-innokas ja aloittaa uusi työ, vaikka ei pistelyrauhaa ympärillä olekaan. Asetin kuitenkin itselleni tavoitteeksi, että se valmistuisi elokuun loppuun mennessä. Ei aavistustakaan voiko niin käydä, mutta toivossa on hyvä elää.

Kevään aikana hankittuja syysaiheisia pikkutöitä olisi myös tarkoitus tehdä silloin tällöin  ja metsästää niihin sopivia kehyksiä kaupoista. 

Ihmeiden aika ei myöskään ole ohi; en ole heinäkuussa ostanut tai tilannut ainuttakaan ristipistoihin liittyvää juttua! Tätä kuuta on vielä hiukan jäljellä, joten toivotaan että ostolakko pitää... (Lapsilisäpäivä on kyllä torstaina ja yleensä olen langennut itselleni vähän palkkaa siitä ottamaan,ja tilausta laittanut menemään, mutta koitan nyt pysyä kovana).

Edellisviikolla autoiltiin koko perhe Ruotsissa ja siltä reissulta tarttui mukaan iso nipullinen toinen toistaan ihanampia sisustuslehtiä. Pahasti näyttää nyt siltä, että suuntaan jatkossa energiaani ja (vähiä) rahojani myös sisustusliikkeisiin. Pari vuotta onkin mennyt odotus- ja vauvahuuruissa, nyt tuntuu taas muutkin asiat kiinnostavan.  

Syyskuun alussa aloitan ainakin Marikan kanssa  ekan  SAL- juttuni. Kyseessä on Passione Ricamon ilmaismalli Noel, vuodelta 2003. Laitan vielä tarkempaa tietoa Yahoon ristipistopalstalle, jos jotakuta kiinnostaa lähteä mukaan jouluSAL:iin.