Nyt on käynyt niin, että hurahdin aivan totaalisesti Tone Finnangerin Tilda- juttuihin. Näin ystävälläni viime viikolla Tildas hus nimisen kirjan ja se oli menoa sitten. Kävi aivan uskomattoman hauskasti, että kun torstaina sain kirjan käsiini, niin perjantaina lähdin Tukholmaan ja sitä ennen olin selvittänyt, että sieltä löytyy  askartelukauppa josta löytyy materiaaleja Tilda askarteluihin.

 

PICT2408.JPG

Tässä reilunkokoinen Tilda ompelulaatikko täynnä erilaisia nauhoja ja nappeja. Tarvikkeet löytyivät Panduro Hobby nimisestä kaupasta ja se oli ihan paratiisi, kaikkea kaunista askartelu- ja käsityötarviketta täynnänsä. 

PICT2409.JPG

Jotta pääsen tositoimiin piti tietenkin hankkia myös kaksi jouluaiheista kirjaa, jotka saapuivat Adlibriksestä tänään. Pikaisen vilkaisun jälkeen työn alle pääsee kangassydämet, joita voi laittaa kransseihin tai sellaisenaan minne vaan. Kivoja joulukorttimallejakin löytyy. Nuken teko saa jäädä toisille, joskus sitten kun yksinkertaisempia ompelutöitä on tullut tehtyä enemmän, niin voi taidot riittää noin hienoihin juttuihin. 

 

 

PICT2411.JPG

Puolet lapsista sairastaa, enkä itsekään ole ihan parhaassa vireessä, joten vierailu postilaatikolla (ehdin käydä ainakin kymmenen kertaa ennen kuin se lopulta tuli) sai päivän taas pelastettua. Violariumista saapui ihanaakin ihanampi tilaukseni jälleen kerran ennätysajassa. Sain käsiini odotetun Christmas Ornaments lehden, Cmon monden lumiukkomallin En route pour noel,lisää pellavanauhaa, helmiäisnuppineuloja tulevia pinkeepejä varten, lumihiutalenappeja ja vielä aivan mahtavan upeita pellavakankaan palasia.   

Nyt pitää saada joku kaitsemaan ainakin viikoksi lapsia, että voin laittaa alulle kaikki kymmenet joulujutut, jotka tuosta lehdestä haluan tehdä + tietenkin Tildat päälle. Löytyykö vapaaehtoisia :) ?

Tuntuu etten ole kunnolla saanut pisteltyä, mutta jotain pientä on kyllä valmistunutkin:

 

PICT2410.JPG

Tämä on JBW Desingsin pieni joulumalli, jota tulee myöhemmin joulukoriste. Kankaana on blingblingiä, joka ei kovasti kuvasta esiin tule, siis evenwavea kultaisilla kimallelangoilla höystettynä.

Työn alla on myös SAL pistely (Passione Ricamon Noel) Marikan kanssa, mutta kuvaa siitä laitan vasta kun se on hetken matkaa vielä edistynyt. Vaihtoja olen saanut valmiiksi myös, kaksi loppuvuoden synttäriswappia on lähettämistä vaille valmiina sekä ensimmäinen tekemäni kirjekuori valmistui myös ja olen siitä tosi otettu, että sain mielestäni oikein kauniin kuoren aikaiseksi. Kuori lähtee matkaan vasta lokakuun puolen välin  paikkeilla, joten kuvia vasta myöhemmin näistä kaikista vaihdoista.