Terveisiä Tampereen messuilta, piipahdin paikalla perjantaina pikaiseen nuorimmaiseni kanssa. Arvatenkin suuntasin ensimmäisenä Violariumin Lennua moikkaamaan ja hypistelemään iki-ihania ristipistotavaroita :). Paikalla oli myös Ritva Oulusta, oli todella mukava nähdä tuttuja ristipistoilijoita ensimmäistä kertaa ihan oikeasti!

Messuillahan olisi ollut vaikka mitä ostettavaa ja aikaa siellä olisi saanut kulumaan vaikka koko viikonlopun. Tiukka aikataulu salli kuitenkin vain kahden tunnin messuilla olon ja aika hätäiseen vilkuilin muita myyntipisteitä. Mutta ostoksia sain kuitenkin tehtyä sen verran kuin oli tarkoituskin ja kangaspaloja löytyi kahdesta paikasta, kivoja kuoseja kivaan hintaan. Alla olevassa kuvassa uudet kankaat rivissä päälimmäisenä:  

 

 

PICT2568.JPG

 

Ja tässä osa Violariumin ostoksista:

 

 

 

PICT2569.JPG

Ensi vuonna ehdottomasti uudelleen paremmalla ajalla :).

Tournicotonin malli Doux coeur Tyrol pääsi heti työn alle. Lankana on Atalien silkkilanka Santa Fe ja tästä on tulossa saksikoriste. Malli on pistelty yhden yli ja siitä tulee pienen pieni.    PICT2564.JPG

Malli ja lanka ovat todella ihania  ja uskon että teen tästä vielä monta versiota.  

 

Vielä kuva tilaustyöstä jonka sain veljeni vaimolta ja se menee pienelle pojalle joululahjaksi. Tätä tehdessä muistuikin mieleen, että meidän Hertalle tämä on vielä tekemättä, kaikilla muilla lapsillani se jo onkin. Ensi vuoden pistelyohjelmaan siis uusi lisäys.

Eilen lähetin maailmalle ensimmäisen MA kuoreni. Se matkustaa kauas ja toivon kovasti että se pääsee hyvin ja aikataulussa perille. 

(Vielä lisäys, Ulla kyseli edellisen postauksen Winter Welcomin kangasta ja se on ihan peruspellavalle pistelty.) 

 

PICT2563.JPG