PICT2520.JPG

Ensimmäinen Country Cottage Needleworksin mallini on tehty valmiiksi. Tätä oli ylimukava pistellä, niin talviset, utuiset värit. Näitä on ihan pakko saada pistellä lisää ihan pian.   

 

                                                   PICT2530.JPG

Tässä ensimmäinen osa kolmeosaisesta joulutyöstä nimeltä La maison aux cadeux. Malli on uusimmasta De fil en aiguille lehdestä ja kun mallin näin, se pyöri mielessä niin paljon, että tänään oli pakko aloittaa ja sainkin ensimmäisen kuvan jo valmiiksi. Kuva ei anna oikeutta siitä miten kiva tuo on ja ennenkaikkea siitä kuinka kiva se on sitten ihan valmiina. Toivottavasti pian saan esitellä seuraavan kuvan tuosta työstä :)

                                                  PICT2528.JPG

SAL työ on edennyt tähän vaiheeseen. Kahteen viikkoon en ole tätä tehnyt, mutta ensi viikon pistelyohjelmaan se taas kuuluu. Kultalangalla pistely on kyllä ihan hirveetä, Thread heavenista huolimatta tökkii :(.

PICT2519.JPG

Tässä ihan pieni osa tämän kuun ostoksistani :). Konkurssi uhkaa tätä menoa, mutta joulunalusaika nyt vaan on siitä mukavaa aikaa, että uusia lehtiä ilmestyy tiuhaan ja pakkohan joululehtiä on hankkia.  Kuin myös CCN:n ja LHN:n uusimmat joulu/talvimallit. Sekä ihan vaan lempparivärisiä erikoislankoja ja Bent Creekin Snappers-sarjaan uusi malli ( Siis minulle uusi, taidan kerätä ne kaikki)

Alla kuva kehyksestä ja tuesta jotka hankin käyttämäni kehystämön 1- vuotissynttäreiltä; kaikki valmiit kehykset ym. tavarat olivat 40 % alennuksessa! Eiköhän kehys löydä arvoisensa pistellyn sydämen parikseen vielä joskus.  

 

PICT2526.JPG