Poriin satoi tänään ensilumi, vaikkakin märkää sellaista, mutta annoin itselleni sen vuoksi luvan siirtyä kunnon joulutunnelmiin. Vaihdoin kaikki kesäiset ja osan syksyisistä ristipistotauluista jo jouluisiin. Kyllä ne näyttää taas kauniilta, kun ovat monta kuukautta olleet kaapin kätköissä. Pikkuhiljaa saa kotona syksy väistyä ja joulujutut vallata tilaa enemmän. Tätä kirjottaessa vähän viiden jälkeen on ulkona jo hyvin hämärää, sytytin kynttilöitä roppakaupalla ja nautin hetken hiljaisuudesta, kun lapset ovat ulkona :).

Tässä tämän päivän puuhailujen tulokset:

  

PICT2500.JPG  PICT2502.JPG

Yllättävän värisiä joulukransseja, sopii kuitenkin mulle, koska vaaleanpunaisesta kovasti tykkään. En vaan olisi vielä vähän aikaa sitten arvannut, että tälläisia värejä käytän joulun alla. Enkelikuviot ovat TilkkuSadusta. (Leena; tilasin niitä sittenkin, onneksi :)). Sitä se Tildailu teettää.

Yahoon ristipistolistan synttäriswapissa lähetin lokakuun alussa Aijalle paketin ja uskoisin, että Aija on nyt lahjan nyt Suomen lomallaan jo nähnyt ja siksi uskallan kuvan laittaa. Tällaisen neulatyynyn/koristeen pistelin:

PICT2413.JPG

 

 PICT2415.JPG

Talo on Country Cottage Needleworksin Home Sweet Home mallista. Onnea uuteen kotiin Aija :) !