Uskomattoman paljon kauniita ja ihania joululahjoja paljastui kuorista, joita tupsahteli postilaatikkoon viime viikolla. Ihan liikuttuneena niitä availin ja ihastelin kaikkea saamaani. Kaunis kiitos kaikille ihanille ihmisille mukavista lahjoista!

Ensimmäisenä Lennulta saamani sydänkoriste, joka on kaunein pistelty esine jonka koskaan olen nähnyt. Paketista paljastui myös muita sydämellisiä juttuja: pyyheliina, konvehteja ja saippua. Kaikki niin     täydellisiä lahjoja minulle, kiitos paljon, olet sydämellinen ihminen :)

   

                                     PICT2773.JPG

Yahoon joululahjaswapissa minua muistivat myös Jaana S. ja Haana. Haanalta sain pistellyn kortin, enkelin, suklaata ja erilaisia askartelu- ja ristipistotarvikkeita. Jaana oli myös pistellyt nallekortin sekä nalleaiheisen kirjanmerkin, joka on tosi kiva ja ensimmäinen pistelty kirjanmerkkini. Jaanalta sain myös ihanan väristä pellavakangasta ja luumun sävyisiä lankoja.

Ellin   kanssa vaihdettiin myös lahjoja ja Ellin paketista löytyi tietenkin Tilda-aiheista tavaraa :).Ihania ja tarpeellisia kaikki. 

 

                                 PICT2763.JPG

                                  Tässä yhteiskuva kaikista käsityöaiheisista lahjoista:

                                     PICT2766.JPG