Kiitos kivoista kommenteista koskien meidän sairasteluja.Ihan hyvältä näyttää nyt, ei takapakkeja ja enää vanhin koululainen kerää kotisohvalla voimia tarttua rästissä oleviin läksyihin ja miettiä kouluun paluuta myöhemmin tällä viikolla.  

Mukava myös, että uusiakin kävijöitä on käynyt katselemassa pistoksiani ja mahtavan tunnustuksenkin sain heti Kirsiltä. Samainen tuli myös Mintsiltä jo viime viikolla, kiitos molemmille tosi paljon :)

1456548.jpg

Tämä pitäisi jakaa kolmelle eteenpäin,ja nyt päätin olla tosi reipas ja kerrankin jatkaa kierrosta. Tämä on jo hyvän aikaa blogeissa pyörinyt, joten huomasin, että taitaa kaikilla tämä jo olla, mutta  haluan antaa tämän Leenalle, Marikalle ja Illinkillille, siitä syystä että he kaikki kuten minäkin pitävät Little House Needleworksin ja Country Cottage Needleworksin ristipistoista ja heidän blogeistaan on kiva seurata työn alla olevia  ja valmiita kuvia, tarinoita ja ostoksia :)

Viikonloppuna valmistui kasa kangassydämiä, niistä jäi vielä kuva ottamatta ja yksi kirjailtu sydän. Tämä menee keskiviikkona synttärilahjaksi veljeni tytölle, joka täyttää 19.

 

PICT3347.JPG

Alkuvuosi on mennyt paljolti lahjoja, vaihtoja ja pikkuisia töitä itselle tehdessä ja viime vuonna aloitetut isommat työt ovat olleet unohduksissa jo puolisen vuotta. Keskeneräisiä löytyi Mirabilian Touching the autumn sky ja Chrystal christmas sekä Lanarten Paris. Päätin nyt pitää  viikossa kaksi Mirabilia päivää ja tehdä ensin syksyisen valmiiksi ja sen jälkeen jatkaa jouluaiheella. Paris oli alunperin tarkoitettu ystävälleni 40 -vuotislahjaksi, mutta aloitin sen liian myöhään ja totesin,etten millään ehdi sitä saada valmiiksi ajoissa. Ehkäpä annan sen sitten 45- vuotislahjaksi, eli sitä on sitten aikaa pistellä yllin kyllin :)