Viimeiset  kaksi viikkoa ovat kuluneet kovan sairastelun merkeissä, kaikki lapset vuoronperään ovat olleet kovasti sairaina ja kuopuksen kanssa vietettiin kaksi päivää sairaalassakin, flunssa äityi keuhkokuumeeksi. Kuin ihmeen kaupalla itse en ole sairastunut,  ja olen siis saanut toimia sairaanhoitajana oikein urakalla. Nyt näyttää jo valoisammalta, viimeinenkin potilas alkaa toipumaan ja saadaan alkaa viettämään taas normaalimpaa elämää.

Sairaalassa oli paikoin aikaa pistellä ja koska kotona olen tiiviisti aikaa viettänyt, kaikkea muutakin pientä on tullut ristipistojen osalta tehtyä. Osa seuraavasti on valmistunut jo aikaisemmin tänä vuonna, mutta näytän ne vasta nyt koska menivät lahjoiksi.  

Saksikoristeen pistelin synttärilahjaksi naapurille, joka on samalla myös ystävä ja meidän ristipistoporukan jäsen. Malli on Periphaeria Designsin Epäsymmetria ja se on pistelty punasävyisellä liukuvärjätyllä langalla.

 

PICT3338.JPG PICT3339.JPG

Keväisen koristeen lähetin Ellille. Malli on Bent Creekin ilmaismalli ja tykkään tosi paljon tuosta mallista, siitä tulee iloinen olo.

 

PICT3327.JPG

Heart in Handin mallin Little angel in the clouds sain valmiiksi jo pääsiäisen aikaan ja löysin omista kätköistäni siihen sopivat kehyksetkin. Tykkään myös tästä mallista tosi paljon, heti kun sen sain omakseni, se oli pakko pistellä valmiiksi. Kangas on käsinvärjättyä  aidaa ja nimeltään powderpuff pink. 

 

PICT3318.JPG

Viimeisenä vaan ei vähäisempänä Country  Cottage Needleworksin Cherry Hill ja vaikka itse sanonkin, niin se on ihana :). Jotenkin tykkään tosi paljon kirsikoista ja värit sopivat keväiseen olotilaan oikein hyvin. Reunukset saavat aikaan vähän kaakelimaisen fiiliksen tuohon ja siksi päätin viimeistellä sen niin, että välissä on pahvia ja levyvanua, aika litteä lopputulos siis . Tuttuun tapaan  se päätyi tuohon telineeseen, jossa on ollut vaihtuva ristipistotyynyjen näyttely tänä vuonna. Kuvassa se ei vielä ollut löytänyt paikkaansa ja ompelin siihen ripustusnauhankin,se vaan ei näyttänytkään kovin hyvältä seinällä roikkumassa.

 

PICT3353.JPG

Tänään pistin ompelukoneen surisemaan ja jotain sain silläkin taas aikaiseksi, kuvia luvassa ensi kerralla :). Mukavaa viikonloppua!