Hienojen ilmojen myötä päivärytmini on heittänyt kuperkeikkaa ja tekemistä riittää ulkona ja sisällä. Päivän ainoa pidempi pistelyaika Hertan päiväunien aikaan, on jo monena päivänä jäänyt käyttämättä ja olen löytänyt itseni milloin puutarhasuunnitelmien parista, talvivaatteiden pesu- ja kesäsäilöönvientipuuhista, pienten lastenvaatteiden kirppiskuntoon laittamisessa ja lopulta kirppikselle viemisessä. Parasta on ollut myös istua ulkona rauhassa, haaveilla ja suunnitella, selailla kivoja lehtiä ja ennen kaikkea ottaa auringon lämpöä ja valoa vastaan..  

Ulkoelämä vetää puoleensa ja suuria suunnitelmia on tullut tehtyä., saa nähdä mitä lopulta on mahdollista ja järkevää toteuttaa. Päätinkin, että ainakin kesäkauden ajaksi blogini laajenee käsittelemään myös kukkia, pihaa ja puutarhaa.  

Jotain sentään on ristipistorintamallakin tapahtunut, Bent Creekin kuukausisarjasta valmistui toukokuu. Muutin vähän kukkien värejä alkuperäisestä, nyt ne ovat enemmän minun värisiäni :

 

PICT3386.JPG

Aikaisemmin keväällä Taija kysyi minua  vaihtoon mukaan, ja päätimme järjestää saksikoristevaihdon kevätteemalla. Viime viikolla laitoimme paketit matkaan ja sain Taijalta näin kauniin ja keväisen saksikoristeen:

 

PICT3429.JPG

Paketissa oli myös muuta mukavaa, kankaita, nappeja ja lankaa, mutta unohdin kuvat ne. Taijan blogista onneksi löytyy kuvat niistäkin. Itse pistelin vastalahjaksi ruusuisen koristeen, malli on Marjolein Bastinin:PICT3384.JPG

 

PICT3385.JPG

Uusi saksikoriste on jo työn alla. Lennun ristipistovaihtoblogin saksikoristevaihto järjestetään nyt toukokuussa ja hykertelen täällä innoissani, koska löysin niin herkullisen mallin pisteltäväksi omalle parilleni .  Vaihdot on uskomattoman kivoja, ja näyttää siltä, että niitä on luvassa kesän aikanakin :).