460211.jpg

Olen mukana Yahoon ristipistolistan RR:ssä toista kertaa. Oma aiheeni on Marjolein Bastinin kukat ja puutarha. Tässä kuvassa työ oman osuuteni jälkeen. Työhön tulee vielä kolmen pistelijän osuudet ja kotiin se palaa toukokuun lopussa. Jännittävää nähdä millainen on lopputulos, jokaisella pistelijällä kun on varmaan erilainen näkemys kuin minulla. Kankaana on 18 count vaniljanvärinen aida ja se on kooltaan sen verran suuri, että minullekin jää vielä pisteltävää  siihen. Tämä on ensimmäinen Bastinini ja hullaannuin kyllä ihan täysin noihin malleihin ja niissä käytettäviin väreihin eli ei kyllä tule viimeiseksi jäämään.

Eilen sain uuden osuuden RR:n, Ullan työn aiheena on syksy ja kurpitsat ja haluaisin aloittaa sen tekemisen ihan heti, mutta pitää vielä ensi viikkoon odottaa. Olen jo pitkään etsinyt syksyyn sopivia malleja ja sen tuloksena musta tuli ihan armoton syksymallien fani ja olenkin löytänyt valtavan paljon  mielettömän ihania malleja lähinnä amerikkalaisilta suunnittelijoilta.

Eli juuri kun tuntuu, että nyt on omat mielenkiinnon aiheet pistelyissä löytyneet, löytää aina uusia suunnittelijoita ja aiheita mistä innostuu. Työtä siis riittää ja kerättävää...