Viime aikoina ristipistolehtiä selatessa minua on eniten miellyttänyt aakkossamplerit, jotka on tehty pellavakankaalle. Nyt on varastoon kertynyt runsaasti ranskalaisia lehtiä joista niitä malleja löytyy ja pellavakankaitakin alkaa olla ihan kivasti eli nyt on syytä ottaa ensimmäiset aakkoset työn alle.

Koska vaaleanpunainen on edelleen toinen mun lempiväreistä ja perheeseen kuuluu pikkuinen vauvakin, niin valinta ekaksi työksi on älyttömän helppo:

478484.jpg

Valitettavasti taas kerran kuva muuttui oudoksi. Malli on ranskalaisesta Mains&Merveilles lehden erikoisnumerosta Special Marquoirs. Lehti tuli maanantaina Violariumista ja hienosti ennakoin jo tuohon tulevan kankaakin, eli tilasin samalla 50 x 50 cm kokoisen pellavakankaan. Työ pistellään kahdella värillä B5200 ja liukuvärjätyllä pinkillä  numero 4180, joka sekin jo omista varastoista löytyi. Tuo pinkki näyttää ihan mahdottoman herkulliselta pellavakangasta vasten, tästä tulee kyllä syötävän söpö.

Ehkä illalla jo pääsen aloittamaan, mutta ensin teen loppuun oman osuuteni Ullan RR:ään, joka on jo viittä vaille valmis. Sormet syyhyää jo...