Innostuin näin pääsiäisen alla pistelemään kauan suunnitelmissa olleen Passione Ricamon ilmaismallin Tempo de Pasqua. Viimeistelin sen tyynyksi, mutta en ole lopputulokseen ihan tyytyväinen, se on pikkuisen liian iso.  Mutta saa kelvata ainakin tämän pääsiäisen ajan noin. Otin pistelyosuudesta lähikuvan ja viimeistely jää vähän pimentoon.

PICT3315.JPG

Pääsiäiskoristelaatikosta löytyi monta vuotta hyljättynä olleet taulut. Hyljättyinä ovat olleet koska tauluissa oli aikoinaan siihen laittamani ja pakkaukseen kuuluvat muoviset ruman ruskeat kehykset ja mallitkaan eivät kovasti enää hiveli omaa silmääni. Meinasin ne tylysti  heittää pois, mutta sitten mietein, että kyllä omaa työtään pitää sen verran arvostaa ja säilyttää ihan muistona ensimmäisistä ristipistovuosista. Muokkasin niistä pääsiäismunat ja nythän ne ovat oikein pirtsakat :)

  

PICT3317.JPG

 

PICT3314.JPG

Sain valmiiksi myös ensimmäisen neulatyynyni. Mallin sain Violariumin synttäreiden aikaan tekemäni tilauksen yhteydessä ja se on Periphaeria Designsin malli. Käytin ohjeessa olleita keväisiä värejä ja pistelin sen ihan peruspellavalle ja takakankaaksi valitsin tietenkin pilkkuja.

 

PICT3219.JPG PICT3222.JPG

Teresalta sain mukavan tunnustuksen, kiitos siitä :). Edelleen olen arka välittämään näitä eteenpäin, ehkä jonain päivänä.

 

Iloista pääsiäistä kaikille! Suunnitelmissa on saada keskeneräiset vaihdot tehtyä loppuun ja aloittaa  ehkä jotain ihan uuttakin.