Just on toivuttu joulusta ja heti on uusien juhlien aika, nimittäin oma syntymäpäivä :). Syntymäpäivän vietto ja sen odotus on oikein hauskaa kun luvassa on kivoja yllätyksiä, postilaatikkoon sateli lahjoja pitkin viikkoa. Tänään on ollut yhtä kivaa kuin jouluna, kun on saanut ihastella mitä kaikkea kivaa ja kaunista paketeista paljastui.

Otin tänä vuonna osaa Yahoon synttäriswappiin kertaa viisi ja sen vuoksi sain myös itse viisi pakettia.

Salainen ristipistoystäväni muisti minua myös aivan ihanalla lahjalla. Kiitos tästä, tämä on todella kaunis.

PICT2814.JPG  PICT2816.JPG

Synttäriswappeja saapui ensin Tuulalta. Paketista löytyi Tournicotonin kaunis malli avaimenperälle ja kännykkäkotelolle. Malliin sopiva Atalien silkkilanka, pistelty All our yesterdays kortti ja vielä saksikoriste:

 

 

 

PICT2795.JPG   PICT2810.JPG

Sarilta sain kauniin pistellyn kortin, nappeja ja nauhoja, Bent Creekin mallin Plum berry sampler ja siihen sopivia lankoja, kirjan Country gifts sekä violetin sävyisiä muistipapereita.

 

 

PICT2789.JPG PICT2815.JPG

Jaanan paketista paljastui vaikka mitä kivaa ; ristipistolehti, vihreitä lankoja, Paris malli, pistelty kirjanmerkki ja kortti.

 

PICT2793.JPG PICT2818.JPG

Maria ja Anna ovat minulle uusia tuttavuuksia, oli kiva tutustua heihin tämän swapin kautta. Marin lahjana oli pistellyn kortin lisäksi kotimainen Riiminka pussukka, jonne laitoin heti kaikki nappini, pesupähkinöitä ( kiva lahjaidea ja ennestään tuttu minullekin) ja pistelty koriste.  

 

PICT2792.JPG PICT2812.JPG

Annalta sain kauan haaveilemani Bent Creekin Snow mallin, pinkkejä lankoja ja suklaata.

 

PICT2787.JPG

Kiitos paljon, aivan ihania lahjoja ovat kaikki, mitään näistä en omistanut aikaisemmin ja kaikki ovat täysin minulle sopivia väreiltään ja aiheiltaan. Arvostan todella paljon kaikkea itse pisteltyä, näitä uutuuksia olen tämän tästä käynyt tänään ihastelemassa. Kiva päivä kerta kaikkiaan :)