Tällä viikolla lähetin kaksi vaihtoa ja sain yhden. Tiistaina laitoin matkaan Stitched MailArt listan talvikuoren ja jo torstaina se oli perillä Hollannissa. Pistelin kuoreen etupuolelle lumiukon, lumisen oksan ja lapaset ja taakse kuvan, joka mielestäni esittää juuri minun neljää lastani talvisissa puuhissa. Mallit ovat De fil en aiguille lehdestä ja pistelin kuoren siniselle pellavakankaalle.

  

PICT2850.JPG

 

PICT2878.JPG

Samaisessa vaihdossa itse sain kuoren Paulielta, myöskin Hollannista. Siinäkin oli teemana lumiukot. Paulie oli pistellyt myös päälisen tulitikkuaskiin. Tämä oli kiva vaihto, puolin toisin  olen erittäin tyytyväinen.

 

 

 

 

PICT2889.JPG

 

PICT2888.JPG

MSN ristipistolistan vaihdossa talvisen saksikoristeen pistelin Mintsille.  Sen pistelin vedenvihreälle pellavalle ja mallina on Little House Needleworksin Snow bunnies. Tätä oli myös kiva tehdä, ensimmäinen tekemäni saksikoriste, niitä pitää kyllä tehdä lisää :).

PICT2845.JPG

 

PICT2846.JPG

Sain itsellenikin saksikoristeen synttärilahjaksi Elliltä, aivan ihana sekin. Kiitos :) 

PICT2824.JPG

Sanskulle piti jo viimeksi vastata, että lahjaksi saamani January pikkutyynyn malli on Lizzie Katen, yhtä ihania malleja kuin Bent Creekillä.

Marikalle kiitos  kukkasista ja kauniista sanoista :)