Tällä viikolla sain toimitettua kahdet jo muutama viikko sitten pistellyt lahjat perille.

Pikkuiselle kaksiviikkoiselle tyttövauvalle vein tänään ruususydämen ja Tildakortin. Vauvan äidille annoin myös lahjaksi Caffe Latte taulun, josta tuli ihan älyttömän kaunis ruskean paspiksen ja kauniiden kehysten kanssa. Huomasin vain, etten ollut kuvannut taulua valmiina eli kuva taulusta on luvassa vasta kun kyläilen siellä seuraavan kerran ja muistan ottaa kameran mukaan. Lahjan saaja tykkäsi taulusta tosi paljon, vähän jännää antaa toiselle taulu lahjaksi, mutta aavistelin tämän taulun saajalleen sopivan. 

PICT3213.JPG

 

 

PICT3199-1.JPG

Noralle pistelin synttärilahjaksi myös ruusuja. Malli on  Little House Needleworksin Rose sampler, aakkoset jätin siitä tällä kertaa pistelemättä. 

 

PICT3029.JPG

Tilasin ensi kertaa Fabric Shackista  ja olen aivan  haltioissani miten ihania kankaita sieltä tuli. Näistä saa vaikka mitä, kivan kokoisia paloja. Yritän ihan kunnolla nyt ystävystyä ompelukoneen kanssa, ajatuksissa olen tehnyt jo vaikka mitä, voi olla että minun kärsivällisyydelläni totuus on jotain ihan muuta...

 

PICT3191.JPG

Adlibrikseltä tilasin nämä kovasti inspiroivat kirjat.

 

PICT3193.JPG

Kiitos ihanista kommenteista kaikille, kiva kun tyylini osuu yksiin niin monen kanssa :). Sanskulle erityiskiitos kivasta vinkistä käyttää höyhenkranssia myös  Kivituikun ympärillä, näytti muuten älyttömän hyvältä. Sarille niistä kuukausitaulujen kehyksistä, mulla on niitä kolme ja pidän aina kahta esillä samaan aikaan, sitten otan kauemmin olleen pois ja laitan uuden tilalle. Yritän siis saada tänä vuonna tehtyä koko sarjan, viime vuodelta on valmiina lokakuu, joka on nyt siinä kolmannessa kehyksessä, mutta ei esillä tällä hetkellä.