Meillä on täällä täysi kevät, mutta nyt ei päästä ulkoilmasta ollenkaan nauttimaan yhä vaan jatkuvan sairastelun vuoksi. Pikkuisella on taas kuume, kolmatta kertaa tällä viikolla ja me siis istuskellaan vaan sylikkäin ja ihmetellään tätä oloa. Ristipistotapaaminenkin jäi tällä kertaa väliin, oikein tässä mietin, että neljän vuoden aikana en kyllä montaa kertaa ole joutunut poissa olemaan, vauvatkin ovat syntyneet aina sopivaan saumaan tapaamisten väliin :) 

Pientä  tai oikeastaan aika isoakin piristystä tälle viikolle tuli postilaatikkon perjantaina. Ihana Elli oli koonnut minulle leivonnaisaiheisen paketin ja suloisesta Cookies rasiasta paljastui vaikka mitä kivaa:

  

PICT3331.JPG.jpg

Ihania kankaita, nauhoja, tarroja, pitisnauhaa, avaimenperä, ompelukuva, silitettäviä leivonnaisia ja helmiä. Voiko kivempaa ollakaan.

MailArt Friends listan kissakuorivaihdossa lähetin oman tekeleeni Tuulalle. Se oli perjantaina perillä ja samana päivänä sain myös Joannelta Malesiasta oman kuoreni.

 

PICT3320.JPG.jpg

PICT3321.JPG.jpg

Etupuolen kissat ovat italialaisesta Susanna lehdestä ja Brittykittyn mallin löysin Cross Stitcher lehdestä. Etupuolen ruskean nauhan päätteeksi pitäisi olla postimerkki, mutta sitä ei näkynyt Tuulankaan kuvaamassa versiossa, mihin lie matkalla tippunut. Annoin aarteeni isäni vietäväksi postiin ja vannotin häntä liimaamaan psotimerkin juuri oikeaan kohtaan. Kovasti muuten ihmetteli, miksei kuorta laitettu kirjekuoreen ennen postittamista :).

Kiva saada postia niinkin kaukaa kuin Malesiasta, kiva vaihto jälleen kerran.

 

PICT3324.JPG.jpg

 

PICT3322.JPG.jpg

.