535298.jpg

Perjantai oli monessakin mielessä mukava päivä, mutta kivoin juttu löytyi päivällä postilaatikosta. SRPY:ni oli laittanut postia tulemaan ja kuoresta paljastui huippuhienoja juttuja: Bent Creekin malli Signs of autumn, kolme  tokkaa DMC:n lankoja (olivat muuten tosi kauniin sävyisiä) ja kaksi palaa pellavakangasta; valkoinen ja pellavanvärinen sekä Fazerina joka päätyi  parempiin suihin heti eikä siis päässyt kuvaukseen asti. Kiitos oikein paljon taas ystävälleni ihanasta yllätyksestä.

Olin juuri aamupäivällä miettinyt, että nyt haluan pistellä jotain josta todella pidän ja joka valmistuu nopeasti. Vuodenajat ovat olleet nyt mieluisia tehdä ja siksi siis tartuinkin heti toimeen ja aloitin tuon Signs of autumnin ja tänään pistelin sen loppuun:

535304.jpg

Kankaaksi valitsin 14 count meleeratun aidan ja sille oli kiva pistellä ja valmiista työstä tuli ihan kivan kokoinen. Ruskean eri sävyt on aivan ihania tuossa mallissa. Maahan käytin ruskeaa liukuvärjättyä DMC:n lankaa, koska halusin sitä päästä testaamaan ja ihan kivasti se tuohon sopii.

Tämä oli toinen Bent Creek työni ja täytyy sanoa, etät näitä haluan tehdä lisää, eritoten syksyaiheita.

Seuravaksi pitää kai tehdä jotain jouluista :).