Perjantai on ehdottomasti lempparipäiväni. Yleensä arkipäivät sujuvat hyvinkin samanlaisella kaavalla, mutta perjantaina on kiva heittäytyä viikonlopun odotukseen, käydä kaupoissa ostamassa vähän ekstraa ja viettää iltaa kotona herkkujen parissa.

Tämä viikko on ollut pistelyiden suhteen harvinaisen rauhallinen, muutaman piston olen saanut aikaiseksi. Ostoksia olen kuitenkin ehtinyt senkin edestä tekemään eli ei ihan hukkaan ole mennyt tämäkään viikko :). Osa ostoksista on jo saapunut,  loput sitten ensi viikolla.

Mutta ensimmäiseksi Valentine exchange kuori, jonka sain Margaret´ilta Malesiasta juuri sopivasti ystävänpäiväksi. Tykkään tosi paljon tuosta kuoresta, se on tosi söpö ja sisältä löytyi vielä ihania yllätyksiä.

 

PICT3129.JPG PICT3130.JPG

 

PICT3131.JPG

Valentine pitkäsäärilintu sai siirtyä tänään toiseen paikkaan ja tilalle laitoin pääsiäislinnun. Huomasin vasta valokuvasta, että unohdin lisätä kukkanapin tuohon, onnistuukohan sen ompeleminen enää tässä vaiheessa, en taida uskaltaa koittaa.

 

 

PICT3244.JPG

 

PICT3215.JPG

Sitten niitä ostoksia. Ruotsin puolelta saapui aivan ihana Tildalähetys. Tiimarista ostin myös askartelutarvikkeita pääsiäisteemalla ja tarkoitus olisi saada jotain keväistä itsetehtyä viikonlopun aikana aikaiseksi. Jouluista myös, sillä ensi viikolla lähetän joulukoristevaihdon eteenpäin ja siihen pitää keksiä vielä jotain teemaan sopivaa :)

PICT3238.JPG

Jos ilta sujuu tästä eteenpäinkin rauhallisesti, voisin keskittyä pääsiäiskarkkeihin ja uuteen lehteen. Vanhin tyttäreni tokaisi kuvaussessiotani katsellessaan hyvin kysyvällä äänellä: äiti, miksi sinä otat karkkikiposta valokuvan? Niinpä...

      

Pistelyiloa kaikille ja puuhakasta viikonloppua!

 

PICT3239.JPG

 

PICT3245.JPG