Ristipistoja on kyllä valmistunut, mutta ne ovat vielä viimeistelemättä ja kuvaamatta ja mukana on muutama vaihtokin, joten niihin palaan vähän myöhemmin.

Tämän viikon ilonaiheita ovat olleet kuopuksen kaksivuotissynttärit ja samaan aikaan täydessä kukassa oleva pihamme vanha ja komea omenapuu. Kumpaakin olen kuluneella viikolla ihastellut ja herkistellyt :).

 

PICT3488.JPG

 

PICT3475.JPG

 

PICT3503.JPG

 

PICT3505.JPG

Kasvimaalla talvehti oregano ja se on tällä hetkellä jo suurempi kuin viime kesänä. Pieni kasvimaa taitaa tänä kesänä toimia pelkkänä yrttitarhana. Pitää ottaa selvää mitkä yrtit ovat monivuotisia.

 

PICT3466.JPG

Meidän piha on enimmäkseen lasten puuhamaa, josta löytyy pakolliset keinut, hiekkalaatikot ja vielä omenapuussa roikkuvat renkaat ja tikapuut. Poika pelaa  jalkapalloa sellaisella innolla, että nurmikko on tuhoutunut keskeisimmiltä alueilta. Muutaman vuoden olen jo suunnitellut, että jotain tarttis tehdä, mutta jossain vaiheessa kesää huomaan rikkaruohojen vallanneen aukkopaikat ja sehän riittää. Ehkä tänä vuonna ne nurmikonsiemenet tulee kuitenkin kylvettyä.

Italian reissuilta olen omaksunut tavan istuttaa ruukkuihin kukkia ja ripotella niitä ryhmiksi pitkin pihaa ja terassia. Ruukkuja on kertynyt hurja määrä, vaikka joka vuosi jokunen kokee kovan kohtalon jalkapalloilun seurauksena. Pikku hiljaa olen ostellut uusia kukkia ja istutellut niitä ruukkuihin, mutta suuremman määrän haen sitten vasta kesäkuun alkupuolella, kun ei tarvitse enää hallaa pelätä.  

 

 

PICT3518.JPG

 

PICT3442.JPG

 

PICT3440.JPG

Viikonloppuna aion kyllä pistellä ne pikkuisen kesken olevat vaihdot valmiiksi sekä aloittaa uuden CCN/LHN  työn. En vaan osaa päättää minkä niistä, muutama vaihtoehto on yhtä vahvoilla.

Hauskaa viikonloppua!