Tällä viikolla olleen ystävänpäivän vuoksi tämänkertaiset kuvat ovat hyvin sydämellisiä. Ystäviä tuli muistettua juuri tällä viikolla  tapaamalla joitakin heistä kahvittelun merkeissä ja muutamaa muistin myös postitse itsetehdyllä lahjalla. Kivan viikon kruunaa meillä tänään pidettävä ristipistotapaaminen, pääsee taas ihastelemaan muidenkin aikaansaannoksia. Harmi vaan, että kaikki eivät pääse paikalle sairastelujen tai juuri alkaneen hiihtoloman vuoksi.

Sain myös itse kaksi todella ihanaa lahjaa ja olen niistä ollut aivan otettu. Niin kauniita juttuja sain kivoilta ristipistoystäviltä. 

Leenalta sain Tilda pääsiäissydämen ja Elliltä tuli ylläri Tilkkusadun kautta. Kiitos molemmille tosi paljon :)

 

PICT3152.JPG

 

PICT3156.JPG

Itse innostuin tekemään pellavasydämiä Noran innoittamana. Idea on  loistava, koska siinä voi yhdistää ristipistot ompeluun ja Tildatyyliin. Kiitos ihanasta ideasta :)!

Ensimmäisen sydämen tein Ullalle synttäriswappilahjaksi. Seuraavat kaksi lähtivät ystävänpäivälahjaksi Pohjois-Suomeen Leenalle ja Lennulle  ja vielä yhden ehdin tekemään ystävälleni Minnalle. Aion näitä tehdä vielä paljon paljon, myös omaan kotiin. Ihania ja nopeita tehdä.

 

PICT2958.JPG

 

PICT3145.JPG

 

PICT3144.JPG

Mukavaa "hiihtolomaa" sitä ensi viikolla viettäville!

PICT3155.JPG