Ristipistoporukkamme tapasi taas eilen ja hauskaa oli niin kuin aina. Jotenkin tuntuu kuitenkin, että eilen oli erityisen hulvattomat jutut ja vielä tänäänkin huomaan kulkevani hymy huulilla muistellen mukavia tarinoita. Hauskaa oli myös se, että ensimmäistä kertaa mukamme oli myös vierailija vähän kauempaa.  Sari pääsi vihdoinkin käymään täällä silloin kun ristipistoporukkamme kokoontui. Sari on tuttu entuudestaan vaihtojen ja blogien kautta, mutta nyt näimme ensimmäistä kertaa. Mukava oli nähdä ja pistellä yhdessä.

Sarilla oli myös kamera matkassa ja sain muistoksi paljon kuvia. Huomattiin, että koskaan aikaisemmin ei ole valokuvia tapaamissa otettu, mutta nyt saatiin kivoja kuvia koko porukasta.

Tässä pistelee Mari ja Sari :). Mukavaa näyttää olevan kuvanotto hetkelläkin. Mirabilian Touching the autumn sky eteni ihan hyvin, vaikka välillä tuntui etten muuta tehnyt kuin nauroin.

sari%20ja%20mari.jpg

Sarilta sain lahjaksi keltaista nauhaa ja kangasta ja ne sopivat hyvin eilen valmistuneeseen Lizzie Katen May työn viimeistelyyn.

 

PICT3375.JPG

Valmistuipa menneellä viikolla myös Bent Creekin kuukausisarjasta huhtikuun osuus. Aihe siinä on vähän tylsä , kun huhtikuussa odottaa vain aurinkoa ja lämpöä, mutta toisaalta onhan niitä isoja pisaroita nähty ja sateenvarjoakin tässä kuussa tarvittu.

  

PICT3377.JPG

Aurinkoista alkuviikkoa!